Anonim

High School DxD Hero! Sesong 4s detaljer! (Utgivelsesdato)

På videregående skole DxD "ofrer" Issei armen sin for å få balansebryterformen. Men hva betyr offer her? Han har fortsatt armen, og han kan fortsatt kontrollere den.

I utgangspunktet det som skjer er at som du sa, Issei gir armen til dragen til gjengjeld han får balansebryter. armen han handlet, ligger nå under til dragen, ikke lenger en demon, det var derfor han var i stand til å holde korset eller det hellige vannet uten å bli skadet i kampen mellom ham og Phoenix. fremover begynner dragen makten å ta over armene hans som hindrer ham i å ha sin normale arm og akeno måtte suge drageenergien for issei kunne gjøre hva som helst og ikke avsløre at han er en demon.

lang historie kort, han har kontroll over armen, men hvis akeno ikke var der, ville armen hans bokstavelig talt være dragen til dragen. Håper dette hjelper

1
  • Det er verdt å merke seg at Ddraig og Issei smeltes sammen til Issei dør. Så for alle effekter er de to essenser i en kropp. (å fjerne det hellige utstyret dreper brukeren).

Fra det jeg forsto, er at armen hans ikke lenger er menneske, den er en av en drage, det er derfor akeno suger energien fra hånden for å gi den tilbake sin menneskelige form.