Anonim

Super Soldier Talk - Melding fra Reptilian Rebellion of Light and Science

Jeg har lest at de to første filmene er en oversikt over serien, og den tredje filmen er en oppfølger til de to filmene (tydeligvis). Men betyr dette at den tredje filmen fortsetter historien der serien slutter? Eller er det en alternativ slutt? Eller en spin-off? Eller avslører det flere hendelser fra serietidslinjen?

Den nøyaktige plasseringen av Rebellion-filmen med hensyn til serien er fortsatt ikke helt klar. Dette er det vi vet, skjønt:

  • Filmen er satt i den endelige tidslinjen - det vil si den som er avbildet i episode 12, der Madoka eksisterer som en naturkraft som eliminerer alle hekser.
  • Filmen oppstår en stund etter den siste pre-credits scenen i episode 12 (den der Homura forteller Kyuubey om de tidligere tidslinjene, der hekser eksisterte, og der magiske jenter hadde et mer kontroversielt forhold til Kyuubey). Filmen starter en ubestemt tid etter denne scenen, selv om Kyouko, Mami og Homura alle ser stort sett like ut, så det er usannsynlig at det har gått mer enn et år eller to.
  • Filmen skal tas som den kanoniske fortsettelsen av TV-serien (og tilsvarende de to første filmene), slik at den blir de slutten på serien (foreløpig), ikke en alternativ slutt eller en spin-off.

Hva er ikke klart:

  • Vi vet ikke hvordan hendelsene i filmen er relatert til scenen etter studiepoeng i episode 12 (果 て し な き 戦 い / "The Endless War", diskutert i dette spørsmålet), der Homura spirer hekselignende vinger mens hun kjemper mot et nummer av wraiths i en ødemark. Denne scenen kan forekomme før eller etter filmens begivenheter - det er bare ikke nok informasjon å fortelle på dette tidspunktet.