Anonim

[AMV] - Issei x Asia

I Highschool DxD nye episode 10 viste Akeno vingene sine til Issei og fortalte at hun har både Devil og Fallen Angel wings. Men da jeg så på Highschool DxD Born så i Episode 1 under en kamp viste det at hun har begge Devil wings.

Så er det mulig at det er en slags feil, eller at det er noen forklaring bak denne hendelsen? Jeg er ikke sikker, men det er få andre hendelser også som viser at hun også har begge djevelvinger i tidligere episoder. Men hvordan er det mulig?

1
  • Ganske muligens animasjonsfeil.

Avslørings varsel

Siterer volum 4 av lysromanen,

forskjellig fra de vanlige to djevelens vinger, den ene vingen var av en djevel og den andre var den svarte vingen av en falt engel.

Dette er grunnlaget for scenen du så i High School DxD New.

Nå er bakgrunnshistorien til Akeno at hun opprinnelig bare har falt englevinger. Hun ble født av en Miko og en falt engel. På grunn av forfølgelse fra morens familie stakk hun imidlertid av og møtte Rias, som gjorde henne til en djevel og fikk henne til å eie både djevelvinger og fallne englevinger.

Forsiden av romanen viser henne med demonvinger. DxD BorN viser henne også med djevelvinger.

Så, en logisk konklusjon som vi kan trekke er at

  1. Akeno har begge et par djevelvinger.
  2. Hun kan lage et par av begge.Venstrefløy er for eksempel en djevel og høyre er en falt engel eller omvendt.

Det er ingen feil. Hun har begge Wings of Devil & Fallen Angel. Hun hater det bare da hun tror moren hennes døde på grunn av faren hans som er falt engel.

Hun er redd for å glede seg over at hun er halv engel og halv djevel, det er derfor hun normalt viser djevelvinger. (Det er det jeg tror.) & Hun er redd for at hvis noen (issie) vet om det, vil han hate henne, men "Han forteller henne at han aldri likte den milde siden av henne og å kjenne hennes fortid endrer ikke hans følelser."

Kilde http://highschooldxd.wikia.com/wiki/Akeno_Himejima