Anonim

Edward Snowden NBC-intervju: \ "Jeg ble opplært som spion \"

I Fullmetal alkymist: brorskap, Forvandler Edward Elric en bil til en med andre farger enn originalen. Imidlertid er det i alkymien prinsippet om ekvivalent utveksling.

Hvordan skapte han fargene som ikke var der i originalbilen?

Forklaring i universet

Prinsippet om ekvivalent utveksling kan forstås som lik begrepet konservering av masse i fysikk og kjemi. Med andre ord, den elementære identiteten og mengden av materialene som brukes, bør ikke endres. (I hvilken grad dette er en god sammenligning er tvetydig. Tidlige kapitler i FMA antyder at det er mulig å overføre gull.)

Fargeendringer kan skyldes kjemiske reaksjoner, og til og med forskjellige forbindelser bestående av de samme elementene kan ha forskjellige farger. Således, etter samme logikk, utelukker ikke prinsippet om ekvivalent utveksling muligheten for fargeendringer i transmutasjon, siden fargeforandringer ikke nødvendigvis krever en åpenbar tilsetning av en fargekilde.

Forklaring utenfor universet

Fargen på en bil kommer fra maling, som har sin farge påvirket av kjemiske komponenter. Derfor er det lite sannsynlig at man kan overføre maling av en bestemt farge til en annen farge, spesielt uten å lage kjemiske biprodukter fra transmutasjonsprosessen. (Edwards transmutasjon ville ha vært ryddigere hvis det hadde vært biprodukter.) Farge er imidlertid en tilstrekkelig overfladisk egenskap til at animatørene ikke tenkte å bekymre seg for denne detaljene.