Anonim

Hvordan er det å være muslim i India? [Gateintervju] | ASIASJEF

Hva er befolkningsforholdet mellom mennesker og pokemon i pokemon-verdenen (pokemon-serien)? Tatt i betraktning at hvert menneske har mer enn en pokemon, kan det være mulig at pokemon-forholdet er høyere.

1
  • Det er mulig at pokemon-forholdet er høyere enn mennesker. Som dyrene i naturen i den virkelige verden, er det pokemoner i naturen i serien.

Jeg tror ikke det er noen spesifikk informasjon om dette i Pokémon anime, manga eller spill, men forholdet mellom mennesker og Pokemon i Pokemon verden ligner sannsynligvis på forholdet mellom mennesker til andre dyr i den virkelige verden. Anslagene nedenfor er fra denne artikkelen: Hvor mange ville dyr er det. Forfatteren innrømmet at anslagene ikke er veldig gode, men jeg kunne ikke finne en bedre kilde.

Landfugler: 1 * 1011 til 4 * 1011
Landpattedyr: 1011 til 1012
Landreptil: 1011 til 1012
Landamfibier: 1011 til 1013
Fisk: 1013 til 1015
Mennesker: 7 * 109

Fra disse kan vi få en grov beregning av forholdet mellom andre dyr til mennesker (og dermed Pokemon til mennesker) ved å summere de forskjellige dyregruppene (ved å bruke de høyere estimatene) og dele på antall mennesker:

1.0124 * 1015 dyr / 7 * 109 mennesker = 144 628 dyr per menneske.

Dette tallet skal gi en generell ide om forholdet mellom mennesker og dyr, men skal på ingen måte tas så nøyaktig. Og legg merke til at hvis jeg la til leddyr i summen, ville forholdet være større med flere størrelsesordener. Jeg gjorde ikke det fordi bug Pokémon er mye større enn deres kolleger i den virkelige verden, og befolkningen deres sannsynligvis ikke ville være sammenlignbare som et resultat.

Koblinger av interesse:

  • Lister over organismer etter populasjon
  • Omtrent hvor stor er fuglebestanden? Har den gått ned på grunn av global oppvarming eller forurensning?
0