Anonim

Avstandsformelen og finne avstanden mellom to punkter - eksempel 2

Jeg vil vite forskjellen mellom produksjonskostnadene for animasjoner som ble sendt på TV og anime som bare finnes online.

Hvor mye mer eller mindre koster det å produsere anime online i stedet for på TV?

3
  • Dette kan svare på en del av spørsmålet ditt Hvor mye koster en typisk anime-serie / episode
  • Jeg kan ikke forestille meg at det å være online ville gjøre en forskjell i hvor mye showet koster å skrive, utkast, design, animere eller markedsføre, så enhver forskjell må kostes for å kringkaste mot kostnad for å streame. I følge Logans svar på spørsmålet Dimitri mx linket, er TV-spilleautomater for en serie med 52 episoder en ballpark på 50 millioner yen (rundt $ 439.000). Jeg kan tenke meg at streaming av episoder fra dine egne servere i et år ikke kan være for mye billigere enn dette; det kan til og med være dyrere.
  • Vanligvis betaler tjenester som Crunchyroll og Netflix deg for å streame innholdet ditt, men det er for innhold som allerede er etablert på et annet sted; Jeg har aldri hørt om et strømmeselskap som inngår en avtale der et annet selskap betaler dem for å kjøre innhold. Vanligvis betaler de enten medieselskaper for å kjøre eksisterende innhold, eller de betaler et produksjonsfirma for å lage innhold for dem.