Anonim

Age of Magic - Android-spill - Part3

Ultra Analysis-boken gir bare statistikk for Hood Nomu. 6/6 i kraft 5/6 i hastighet. Verken Ultra Analysis-boken eller Ultra Archive-boken gir statistikk for USJ Nomu, den som kjempet mot All Might.

USJ Nomu hadde superstyrke, superhastighet, superregenerering og støtdemping.

Hood har muskelforstørrelse og lagret kraft for å øke angrepene (tilsynelatende to forskjellige særegenheter), superhastighet, superregenerering, lagring (den lagrer flere andre nomus i kroppen, tilsynelatende opptil 9), monterte jetfly for å fly og transformere armer som tillater ham å shapeshift armene sine for angrep, det er rangert som high-end som antas å være også mer intelligent, selv om det ikke ser ut til å ha støtdemping.

Jeg vet ikke om det er mer informasjon i lydbøker eller noe om dem.

Hvilken skal være kraftigere, USJ Nomu eller Hood?

Det er tre kategorier av Nomu frem til nå i BnHA:

Low-End Nomu som de på Kamino. Low-End Nomu fungerer som fotsoldater og kan overmanne mindre Pro Heroes. Disse Nomu er lyse i fargen og har en mengde Quirks samt forbedret fysisk styrke.

Mid-End Nomu som de hos USJ. Mid-End Nomu kan kjempe med de beste Pro Heroes. Disse Nomu er vanligvis svarte i fargen og har Super Regeneration Quirk og er enda sterkere enn low-end Nomu.

High-End Nomu som Hood. High-End Nomu er intelligente Nomu som fullstendig overgår den andre Nomu. De har evner som til og med kan overmanne de beste Pro Heroes, inkludert opptil seks forskjellige Quirks.

Så Hood er den sterkeste Nomu så langt ...

Og i de siste kapitlene er det vist at det er andre High-End Nomu som blir laget.