Anonim

Reanimert Madara vs Reanimert Hashirama HD

I de siste kapitlene i mangaen,

Når Tobi endelig innrømmer at han er Obito og begynner å huske hva som skjedde etter at berget traff ham, møter han Madara. Hvordan er dette mulig? Hundrevis av år må ha gått; hvordan klarte han å overleve så lenge?

3
  • Noe relatert
  • men er et svar ikke et spørsmål ... det er derfor jeg ikke så det.
  • Jeg har inntrykk av at det bare har gått noen hundre år. Så selv om det er uvanlig, er det mulig for folk å leve så lenge. I alle fall forklarer Madaras svar det.

Madara vekket Rinnegan da han var nær døden.

Rinnegan tillot ham å bryte forseglingen fra Sage of the Six Paths, og innkalle Juubis skall (The Gedo Mazo) fra månen.

Ved å bruke den som en katalysator, brukte Madara Hashiramas celler for å forlenge sin egen levetid.

En gang koblet fra Mazo, døde Madara øyeblikkelig.

2
  • og hvorfor koblet han seg fra Mazo?
  • 5 @Washu: Hans plan med Obito var at Madara ble gjenopplivet ved hjelp av Rinnegan han implanterte i Nagato. For det måtte Madara være død.

Madara Uchiha overlevde ikke. Den som alle mener er Madara, er Obito Uchiha, fordi Obito sa at han skulle påta seg Madaras arv. Dette betyr at dagen for de ni haleanfallene Minato faktisk kjempet mot sin egen student. "Madara" (Obito Uchiha) er den som setter de ni halene, og han sier at han heter Tobi, som bare er Obito slått rundt med en "o" tatt av.

1
  • Jeg har løst grammatikken din for dette innlegget, men jeg er ikke sikker på at dette svarer på spørsmålet som ble stilt. Det vil hjelpe hvis du kan legge til noen form for sitater eller støtte for svaret ditt.