Anonim

Pokemon Gun.

Når folk blir skadet, kommer det ut blod. Men ingenting skjer når Pokemoner bli skadet. Har de blod som renner i kroppen?

Det kommer virkelig an på pokémon ....

For eksempel har bug pokemon egentlig ikke blod, men noen form for juice og slikt ...

Et annet eksempel på en Pokemon som har noe som ligner på blod er Cacturne ...

Fra Pokemon Wikia:

Cacturne er en nattlig Pokémon som sjelden beveger seg om dagen, noe som gjør at den holder på fuktighet. Om natten søker den etter byttedyr eller følger reisende til de blir utmattede. Den har levd i ørkener så lenge at blodet har forvandlet seg til sand. Med sine tornete armer er den i stand til å bruke sin tidligere signaturbevegelse, Needle Arm.

Det er også verdt det å merke seg at ganske mange Pokemon ligner på dyr i den virkelige verden, slik at den indre kroppens sammensetning ville være lik ...

For eksempel inkluderer noen Pokedex-oppføringer ting om hjertet, som Spoink.

Spoink er en grå, svinelignende Pokémon. Den har mørke, sirkulære øyne, en stor grå nese og små ører. Den har stumpe armer og har ingen bakben. Bevegelse oppnås ved å hoppe på den vårlignende halen. Den hoppende har en viktig funksjon, ved at den holder hjertet bankende.

De eneste typene Pokémon som egentlig ikke ville ha blod og slike er de som er Ghost-type Pokemon og noen få andre som Rock Type. Selv om kanskje Ghost Type pokemon ville være ektoplasma, som egentlig ikke er blod, men det er vanskelig å si når du vurderer i spillet at du ikke kan slå dem med normale fysiske angrep ...

Det er heller ikke noe blod i anime fordi det er et barns show.