Anonim

Syv dødssynder - Rediger (Full) {HD}

Hvis du har lest begge mangaene, kan man se at de to er ganske like. Denne likheten er ikke bare begrenset til karakterene, men også med hensyn til hvordan historien spiller ut (f.eks. The Seven Deadly Sins and Lances of Betrayal).

Har det kommet noen uttalelse om dette fra noen av forfatterne eller ansatte som jobber med den respektive mangaen?

Eller er det slik at denne typen plotline uansett er for vanlig?

3
  • Dette er ikke den eneste manga / anime som involverer Seven Deadly Sins. Andre inkluderer: - Re: Zero kara hajimaru isekai seikatsu - Fullmetal Alchemist Selv om det kan virke likt, er begreper konspirasjoner for å ramme uskyldige også en vanlig forekomst.
  • Jeg leste begge deler, men i tillegg til noen få overlappinger på veldig grove konsepter, som de du nevner. Jeg tror egentlig ikke historiene er noe som helst.
  • @ManuelHoffmann det er mer enn noen få overlapp. OP-enheten til MC, den viktigste dårlige fyren som virker er død, viser seg å være i live senere osv. Poenget med spørsmålet var at begge forfatterne jobbet tett sammen for å ha disse mange likhetene. Det kan være skjevhet fra min side, siden det er kjent at lignende historier utarbeides uavhengig, for eksempel White House Down og Olympus har falt: x