Anonim

I romanen står det at Keiko Numata ble en vanvittig kronemorder på grunn av Ikuos død. Imidlertid begår hun selvmord ved å bite tungen av seg i romanen, mens hun i anime blir stoppet av Chibiki, og hun ser å ha knivstikk i ryggen.

Jeg lurer på om bakhistorien hennes (blir sinnssyk og alt) er det samme som det er i romanen - eller skjedde det noe annet i anime som er relatert til hennes knivstikk?

3
  • Mente du å si "backstory" i stedet for "bakgrunn?"
  • @Krazer sannsynligvis backstory, jeg kunne aldri se forskjellen mellom bakgrunn og backstory når det gjaldt karakterutvikling siden å bety at de betyr det samme
  • Backstory inkluderer hendelsene som direkte fører til "historien" og dens historieform. Bakgrunn derimot, for en karakter, inkluderer elementene i hans eller hennes historie og erfaring. Ting som familiehistorie, utdannelse, arbeidserfaring, hobbyer osv. Kan passe inn i karakterens bakgrunn. Disse kan, eller ikke, være relevante for karakterens involvering i historien, men hjelper til med å beskrive hvordan en karakter kan være forberedt på forskjellige scenarier.

Det ville være rimelig å anta at hennes bakgrunn generelt er den samme. Alle hendelser som fører fram til og utover det punktet du henviser til, antyder den samme ulykkelige fortellingen. Kanskje det var en ulykke som skjedde i en av hennes sinnssyke anfall, eller kanskje de er arr etter et tidligere forsøk på å demme henne.

En ting er sikkert, hvis du ikke vil leve lenger, og du vil lage et veldig stort rot, bite av deg tungen.