Anonim

Endre broen Metalingus

Tidslinjen i Owari no Seraph er litt forvirrende for meg.

Når kom vampyrer først i kontakt med mennesker? Jeg var opprinnelig under inntrykk av at dette skjedde da "sykdommen" rammet rundt 5-10 år før "presentasjonen" av showet (dvs. "under episode 1") - men hvis det er tilfelle, hvor kom vampyrene fra det tidspunktet? Gitt at de har robuste, strukturerte, hierarkiske samfunn, kan det ikke være at de bare dukket opp fra ingenting da, kan det?

Og hvis vampyrene har eksistert lenger enn det, hvor var de, og hvordan kan det være at et moderne menneskesamfunn ikke kom inn i dem før?

Du har rett: vampyrene har regenerative evner og vil dermed i det vesentlige kunne være udødelige, så lenge de ikke sulter i hjel, får hodet ødelagt eller blir for mye eksponert for ultrafiolett lys. Deres strukturerte, hierarkiske samfunn levde veldig, veldig lenge under jorden.

Under prequel light-romanen Owari no Seraph: Ichinose Guren, 16sai no Hametsu, som åpner omtrent 10 år før viruset slår til, var ikke vampyrene ennå voldsomme over jordens overflate.

Årsaken til at de bestemte seg for å dukke opp, var da Four Horsemen of John (aka Horsemen of the Apocalypse) overraskende ankom i 2012 og begynte å drepe mennesker. De Owari no Seraph Wiki sier,

Som svar, vampyrer kom ut i det fri og reddet så mange mennesker de kunne som husdyr av bekymring for deres drastisk reduserte matforsyning.

Det er sannsynlig at vampyrer frem til det tidspunktet foretrakk å skjule reiser over bakken for å snappe individuelt menneskelig byttedyr uten å varsle mennesket om deres eksistens (i løpet av den perioden er det veldig rimelig å anta at et menneske en gang imellom fikk tips om eksistensen av en vampyr, men det ble aldri akseptert som et faktum av det menneskelige samfunn generelt (krittet opp til nivået av en rapport om monstre, spøkelser eller ufoer)), men når menneskene begynte å dø av i rask hastighet, resonnerte vampyrene at de ikke kunne fortsette sin subtile jeger / samlerstil og trengte å gjøre mennesker til husdyr (en oppdrettsstil de kunne kontrollere selv).

1
  • Ah jeg skjønner. Så rytternes (og samtidig viruset) plutselige utseende er det som tvang vampyrene til åpen konflikt med menneskeheten. Kalde bønner.