Anonim

Ergoterapeut ASTR gjennomgang!

Tilsynelatende er begge titlene produsert av Shaft. Madoka Magica Rebellion-filmene har kort animasjon som bruker Monogatari-karakterer for å be seerne om å oppføre seg på kinoteatrene. Jeg er interessert i om det er noen andre bemerkelsesverdige forbindelser mellom de to.

http://www.animenewsnetwork.com/news/2013-10-07/madoka-magica-monogatari-casts-teach-manners-in-crossover-shorts

0

Det er ingen materielle sammenhenger mellom de to seriene, når det gjelder innhold.

Fra et produksjonsperspektiv er det imidlertid mye overlapping mellom dem. For det første, som du bemerket, er de begge produsert av Shaft, noe som betyr at de deler mye personale, mest bemerkelsesverdige blant dem regissør SHINBO Akiyuki, hvis regissørblomstring er lett å se i begge serier. IWAKAMI Atsuhiro er også produsent for dem begge, selv om jeg ikke er sikker på hvor stor innflytelse han har i forhold til Shinbo.

De korte intro-animasjonene du nevnte er primært morsomme fordi stemmekastene i de to seriene har mange mennesker til felles:

  • SAITOU Chiwa, som gir uttrykk for både AKEMI Homura og SENJOUGAHARA Hitagi
  • KITAMURA Eri, som gir uttrykk for både MIKI Sayaka og ARARAGI Karen
  • EMIRI Katou, som gir uttrykk for både HACHIKUJI Mayoi og Kyuubey
  • MIZUHASHI Kaori, som gir uttrykk for både TOMOE Mami og OSHINO Ougi

Derfor er de fire forskjellige intro-animasjonene, som hver har en av disse fire stemmeskuespillerne.

Generelt har Shaft en tendens til å ansette mange av de samme stemmeskuespillerne til showene sine, som du kan se i dette diagrammet. Spesielt Saitou Chiwa - hun er overalt i Shaft-produksjoner.

Å, en annen interessant forbindelse mellom de to seriene - Bakemonogatari og Madoka er den første og nest bestselgende senkveldsanime gjennom tidene når det gjelder solgte plater.1 Shaft gjør tydeligvis noe riktig.


1 kilde - merk at Evangelion ikke var en sen kveldsanime, og heller ikke The World of Golden Eggs (som etter min mening var veldig dum uansett).

3
  • Flott diagram btw!
  • 3 Den siste lenken til youtube-video viser en utilgjengelig melding nå.
  • 2 En stund etter at dette svaret ble skrevet, kom Shaft ut med en kunstutstilling / merchandising-eksplosjon kalt Madogatari som viser Monogatari Series / Madoka crossovers, for å feire 40-årsjubileet.