Anonim

Pastor Nick Goes HAM

I religionen i SnK tilbeder de veggene som deres beskyttere og sier flere ganger at veggene ble satt der av Gud. Veggene er også minst en gang referert til som gudinner, selv om det er fra undertekster og kanskje ikke helt riktig. Skal dette være basert på eller speile noen ekte religion? Har skaperne kommet med noen kommentarer til dette?

Selv om jeg ikke finner en kilde som sier dette, antar jeg at dette kan være basert på den jødiske religionen. I den jødiske religionen er det Kotel. Dette er en gammel mur i Jerusalem som brukes til bønn.

Vestmuren, klagemuren eller Kotel ligger i gamlebyen i Jerusalem, ved foten av vestsiden av Tempelhøyden. Det er en rest av den gamle muren som omringet det jødiske tempels gårdsplass, og er uten tvil det mest hellige stedet anerkjent av den jødiske troen utenfor selve Tempelhøyden. kilde

Jeg føler at de refererer til alle religioner i det virkelige liv. Siden AoT-folk ikke har noen reell historie i vår tid, opprettet de sakte sin egen religion for å forklare veggene og menneskeheten (som Adam og Eva).

Jeg pleier ikke å Wikipedia hvert svar. I dette tilfellet er dette en personlig mening som jeg støtter Armin når han blir kalt for kjetter for sin tro, som i Assassins Creed hvor de alltid fortsetter med sine guder.

2
  • Ta med noen flere detaljer / referanser for å sikkerhetskopiere dette.
  • Dette er en sannsynlig forklaring, men har du kilder / bevis? Eller er det bare en personlig teori?