Anonim

Where It Hurts - Pain of Salvation

Jeg har kanskje savnet forklaringen mens jeg leste den visuelle romanen, men hvis magien og alt det slags blir holdt hemmelig for publikum, hvordan forklarer du akkurat de enorme lysende blinkene og den enorme mengden støy som kommer fra slåss mellom tjenerne? Er det noe å gjøre med Magic Association / The Church? Jeg kan faktisk ikke huske noen andre forekomster i den visuelle romanen enn starten på serien med Shirou som ble knivstukket av Lancer hvor noen vitner ble drept. For ikke å nevne de andre shenanigans som Rider som innkaller vognen sin.

2
  • Jeg forventer at det er noe som "lukket rom" fra Haruhi Suzumiya - en slags lommedimensjon der kampene kan finne sted uten at noen ser dem - men jeg er virkelig ikke kjent med Fateverse-historien, så det er ærlig talt bare en gjetning og ikke verdt å legge ut som svar.
  • @ F1Krazy Fate-konseptet vil være konseptet med avgrensede felt, men de blir sjelden påkalt i FSN og dekker vanligvis svært begrensede områder. Selv tjenere kan egentlig ikke lage et avgrenset felt større enn en videregående skole, og moderne mages er i utgangspunktet begrenset til et verksted.

Fra forfatteren Kinoko Nasu selv:

Den hellige gral-krigen er ukjent for befolkningen generelt, men i hvilken grad er den skjult for normale mennesker? Manipulerer kirkens folk (veiledere) media og politiet (eller til og med det offentlige nivået) for å dekke det over?
Svar: Kirken manipulerer informasjon, mens Magic Association håndterer media. Foreningen har også Einzbern til å dekke kostnadene for eventuelle sikkerhetsskader.

Skjebne / komplett materiale III: Verdensmateriale - FAQ med Nasu: Holy Grail War, s.131

Øyenvitner kan håndteres ved å manipulere minnene deres.

1
  • 1 "Øyenvitner kan håndteres ved å manipulere minnene deres." eller sund drept, kan ikke glemme at vi ser i Skjebne / null Magic Association sendte et team ut til øya Kiritsugu og hans far lever videre og drepte alle når de prøvde å dekke over Kiritsugus fars eksperimenter (og ikke bare de døde apostlene som ble opprettet)