Anonim

NUNNER 3 - Del 22 - Narutos fødsel - utmattet

Bakhistoriene til Naruto, for eksempel hvordan danzo har så mange Sharingans. Disse finnes bare på wiki-sidene. Hvorfor blir de ikke laget av anime eller manga? ELLER er de allerede inkludert i anime og manga? Etter min mening kan de lages som nye anime-episoder i stedet for de fyllstoffene som ikke har noen forbindelse med historien.

1
  • husk at Wiki-er generelt ikke vedlikeholdes av mangaka, men av fans. når du leser tilbake historier, bør du sjekke for å se sitatreferansene om hvor informasjonen kommer fra. vanlige kilder, bortsett fra Anime, Manga og Light Novels, er kunst / materialbøker, lyddramaer, hefter som har kommet med Limited Edition / forhåndsbestillinger eller fra Q&A Sessions with the Mangaka. hvis det ikke kommer fra noen av disse, må du stille spørsmål om hvor nøyaktig informasjonen er

Mange av disse bakhistoriene dekkes enten av fillerepisodene eller Naruto-spillene. De er ikke nødvendigvis kanoner eller legitime. Bare ting fra manga er tro mot serien.

All wiki-info kommer selvfølgelig fra manga eller anime. Så hvis du ser det i Narutopedia, er det enten i en episode eller et kapittel.

Sideanmerkning: Danzos Sharingan-arm er faktisk overraskende dekket av mangaen. Les Naruto kapittel 700 Spesial 2.