Anonim

Trump 2020-bekendtgjørelse om innvandring

Jeg er en slags fan av historier om tidsreiser, så jeg ble litt skuffet over Steins; Gate.

I følge Wikipedia,

Tidsreiser temaer i science fiction og media kan generelt grupperes i tre kategorier: uforanderlig tidslinje; foranderlig tidslinje; og alternative historier, som i interaksjonen-mange-verdeners tolkning.

Da de forklarte tidslinjer i showet, fikk jeg ideen om at tidslinjene var alternative, men så fikk vi all denne "Alpha / Beta-tidslinjen", og det går mer med de uforanderlige tidslinjene, med noen alternative-vanskelige å nå tidslinjer.

Og til slutt kunne Okabe ikke endre beta-tidslinjen, bortsett fra om han jukset seg selv (noe som ville gjøre tidslinjen foranderlig) ...

Så gjorde manusforfatterne bare kirsebærplukkede ting da de følte at det kunne gi mer drama? (For eksempel fortalte jeg meg selv hele tiden: hvis Kurisu dør i beta-tidslinje, og Mayuri dør i tidslinje alfa ... ville ikke løsningen gått til tidslinje Gamma ?!)

Har jeg gått glipp av noe?

2
  • Jeg tror ikke det å henvise til Wikipedia som kilden din for typer tidsreiser er noe bra; de kunne jobbe med noe helt annet.
  • Det er også en rekke andre uoverensstemmelser, som for eksempel å være et annet kjønn endret ingen beslutninger eller minner bortsett fra å være det forskjellige kjønn. (Uttrykker denne måten å minimere spoilere)

Steins; Gate jobber hovedsakelig med foranderlige tidslinjer med en uendelig mengde verdenslinjer og låner mange begreper med tidsreiser, primært sorte hullsteorien, for å blande seg inn i historien.

I Steins; Gate, består tidsreisersteorien av foranderlige tidslinjer og alternative tidslinjer. Imidlertid er Okarin den eneste som er klar over endringene i den muterbare tidslinjen. For alle andre er minnene deres bare fra tidslinjen de er i. Det er også noen hendelser som ikke kan endres i den muterbare tidslinjen, og er begrenset til den nåværende tidslinjen,

slik som Mayuris død.

Imidlertid er det alternative tidslinjer, avslørt som tiltrekningsfelt. Hovedtidslinjen endres til en annen alternativ tidslinje når det er en større begivenhet, og likevel er Okarin den eneste som er klar over når dette skjer.

Så det er grenser for å endre fortiden i den nåværende tidslinjen, og kan bare endres med et stort skifte til en av de andre alternative tidslinjene.

For å fjerne ting følger den nåværende tidslinjen reglene for en foranderlig tidslinje. Fortiden kan endres til en viss grad, og folks minner endres deretter. Hvis det er nok av store endringer i den nåværende tidslinjen, konvergerer den til en alternativ tidslinje som har forskjellige grenser for å endre fortiden.