Anonim

Kode Geass Lelouch Død tysk dub.flv

Ja, jeg vet at Lelouch bare kan bruke Geass en gang per person, men kan han kontrollere alt? Jeg mener, hvis han sier "Jeg befaler deg å gjøre hva jeg sier", vil det fungere?

Ja det ville, og han har gjort det ved flere anledninger.

(For eksempel på Schneizel, "Obey zero")

5
  • Og dette fungerer for alltid?
  • Det er ingen kjent tidsgrense.
  • Ja, han kan beordre deg til å dø, eller følge hans eller andres befalinger for alltid. Han valgte bare å ikke i begynnelsen av serien.
  • Det er grenser for det meste fysiske (pust under vann for alltid), du ser det bare ikke siden han gjør omfattende tester når han først anskaffer det for å teste mulige grenser. Det er også vist flere ganger folk kan motstå det til en viss grad hvis det strider mot deres kjernetro. Men han kan utstede all omfattende slavekommando som er aktiv for alltid, med mindre geass kansellert.
  • 1 Kommandoen "Obey / Serve Zero" er et godt eksempel, men Schneizel og Damocles Guards adlyder Zero, som er den som blir identifisert som Zero (så det er egentlig ment at de skal adlyde Suzaku i samsvar med Lelouchs plan). et bedre eksempel relatert til spørsmålet om Lelouch selv å fortelle folk å adlyde ham, er solidere i keiserretten i episode 22. Hans kommando er "Vær mine slaver ... NÅ!"

Lelouch har gjort det flere ganger. En av det er som Madara sa. Her er andre eksempler:

  1. Til Kururugi Suzaku, "Live!"
  2. Til Gilford: "Hver gang du ser Zero legge hånden på kragen hans, vil du se ham som prinsesse Cornelia."

Begrensningene er selvfølgelig de fysiske begrensningene til gjenstanden for Geass-makten. For eksempel hvis han beordret noen til å gå til Månen til fots, vil det ikke skje.

3
  • Så det betyr at hvis jeg befaler til noen å leve, ville han ikke være i stand til å dø?
  • Jeg tror ikke. Bare at han vil gjøre sitt beste for å overleve. Som i tilfelle Suzaku, da han snart skulle ofres for å drepe Zero, gikk han plutselig imot sin ordre og lot Zero bevege seg fra bombepunktet.
  • Spesielt gir Lelouch ordren "Live!" til [en bestemt jente] etter at hun ble skutt, da han desperat prøver å stoppe henne med å dø. Hun er såret for hardt for å forsøke å redde henne, så hun dør fortsatt.