Anonim

Ed Sheeran - Afire Love [Offisiell lyd]

I anime blir vi ikke fortalt hvem som drepte Alice, men jeg er sikker på at det gjør det i mangaen, så jeg vil vite hvem den virkelige morderen er. I Pandora Hearts anime, Vincent Nightray var der da Alice ble drept. Gjør det ham til den mistenkte i Alices død?

Ingen drepte henne. Alice begikk selvmord

Da Jack prøvde å få Oz (B-Rabbit) til å ødelegge verden

Fra Alice / History Page i wikia:

Alice bekymret for at hun kunne føle faren for at situasjonen synker inn, og så grep hun et saks av bordet i nærheten ... Plutselig stuper Alice saksen i brystet og begår selvmord for å forhindre at intensjonen kan ta over kroppen hennes og gi [B-Rabbit] mer kraft til å ødelegge verden.

Selvfølgelig er dette bare oppgitt i manga da anime bare virkelig går i detalj med forbindelsen mellom Alice og Intention of the Abyss og ikke viser hva som virkelig skjedde under Tragedien til Sablier eller den virkelige gjerningsmannen.

I Vincents historie, under Tragedien i Sablier, heter det at han ankom etter at Alice døde før han løp for å finne Gilbert. Delen i anime der Break er med intensjonen og hun bryter sammen da Vincent dukket opp er etter at Sablier hadde falt i avgrunnen og Alice allerede var død.

Sidene som er oppført vil inneholde tunge spoilere da anime bare stopper delvis, og jeg tror de to siste episodene faktisk avviker fra manga - i det minste sier Wikia i triviaen for Episode 24 - Kyrie at det er fyllstoff.

Denne epsisoden er å si at dette er et fyllstoff. Dette skjer aldri i manga og gjør det til et fyllstoff.