Anonim

Hvordan Alexander II reformerte Russland

Jeg vil gjerne vite hvordan det originale scenariet for Boatdrift Ceremony går. I anime går ting ut av kontroll hver gang seremonien holdes, så jeg lurer på hvordan den opprinnelig skulle gjennomgå.

Det ser også ut til at det har blitt holdt veldig mange seremonier tidligere, da det er mange trejomfinner funnet nederst i vortexen inne i en slags sprukket kuppel med en hånd i midten. Tegn snakket om hvordan seremoniene har blitt holdt i mange år, men hvor mange år nøyaktig (eller i det minste omtrent)?

Og er det noen andre steder i verden som Shioshishio der folk begavet med Ena bor? Holder de også Boatdrift-seremonier?

1
  • vurderer menneskelig sivilisasjon har en tendens til å leve i havet (noen av dem flytter til overflaten og begynner å bo der), tror jeg det er mange steder som Shioshishio. Men jeg tror ikke de gjør nøyaktig det samme med Ofunehiki. Det er mer som kultur ting og kan være forskjellig fra hverandre.

Ofunehiki er en etterligning av det opprinnelige Ojoshi-sama-offeret, i et forsøk på å dempe havgudens vrede.

Folket i Shioshishio og Oshiooshi pleide å bytte på Ofunehiki, men de siste årene (pre-ep1) sluttet de å gjøre det fordi den voksende fiendskapen mellom havet og overflaten (tydelig når Hikari kaller et møte og de avslutter krangling ).

I anime går ting ut av kontroll fordi sjøguden er veldig vred. Min gjetning er at når Uroko sier at Ofunehiki er ubrukelig, er det ikke fordi den ikke hadde makt, det er fordi en dårlig utført ofunehiki ikke ville ha noen innvirkning på havgudens følelser oppløst i havet. (antar at Uroko hadde veldig liten tro på Hikari).

Trejomfruene (mer de levende) er svært ønsket av havguden, i et forsøk på å fylle tomrommet som den avreise ojoshi-sama har etterlatt. Han ville samle det falne trefiguren og lede den til kirkegården med strømmen.

Det er 16 sjølandsbyer rundt Japan (de bryr seg heller ikke om å si hva om resten av verden, men det er mye hav der ute). Det sies et sted nær slutten av S1 og begynnelsen av S2. Hvis de alle har Ofunehiki, eller hvis de har sin egen versjon av Uroko-sama, er ikke oppgitt i anime-serien.

Det er heller ingen referanse til hvor lenge Ofunehiki holdes. Men du kan forvente "i århundrer" som et godt mål. Ojoshi-sama var en ekte person, og sjøfolket er alle hennes etterkommere, så vi kan tenke oss en slags tidsramme for dagen før hennes eksistens falt i en (nesten glemt) legende.