Anonim

My Teen Romantic Comedy SNAFU Climax や は り 俺 の 青春 ラ コ メ は ま ち が っ て い る。 完! Episode 4 Live Reaction!

Jeg har sett på denne anime, så mens jeg så på den, ante jeg ikke hva som egentlig foregikk.

Etter å ha sett den første sesongen, startet jeg den andre (Episode 1-5), jeg innså at en eller flere scener i Zoku er det samme med den første sesongen.
(Det jeg husket mest er PSP-scenen)

1
  • Kan du være mer spesifikk på hva som er det samme? Det er uklart hva du refererer til ...

Nei, Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru. Zoku er rett og slett andre sesong av showet Oregairu, og ikke en nyinnspilling av den første.

Mens begge er tilpasset den opprinnelige mangaen, er de nåværende to sesongene av anime kronologisk ordnet, og følger direkte fra hverandre.
Dette er tydelig etter å ha sammenlignet episodesammendragene for både sesong 1 og sesong 2 på deres tilsvarende MyAnimeList-sider.

Det kan godt være noen likheter i de to sesongene, ettersom show ofte gir tilbakeblikk eller andre referanser til tidligere verk, men siden selve handlingen fortsetter, er dette ikke nok til å klassifisere det som en nyinnspilling.

2
  • En død gave er det matchende innholdet mellom slutten av den første sesongen og begynnelsen av den andre sesongen, og atmosfæren overført fra første sesong.
  • 2 Oregairu startet faktisk som en lett roman; anime og manga er begge basert på det. Se en.m.wikipedia.org/wiki/My_Teen_Romantic_Comedy_SNAFU.