Anonim

Let's Play Weapon Shop Fantasy - PC-spill Del 7 - Lazymode

I One Piece-verdenen kan du gi en djevel fruktkraft til våpen (ting) ved å ødelegge den med det våpenet. Det ser ut til at man også kan gi haki til våpen, hvordan kan de gjøre det? Kuja-stammemedlem Marguerite er den første som blir sett på det. (Kapittel 516)

1
  • Jeg tror svaret på dette spørsmålet også kan svare på ditt: anime.stackexchange.com/q/6394/6166 Jeg er enig med Spots svar, i og med at de fleste mangaer følger ideen om at klær og våpen er en del / utvidelse av eierens kropp og kan dermed reformer (som Smoker's Jitte) eller kan være gjennomsyret av Haki (som Zoro sverd), akkurat som din egen kropp.

Bare Color of Armaments kan gis til et våpen. Siden våpen ikke lever, kan ikke Color of Observation og Conqueror's Haki skaffes. Våpen kan tenkes som en forlengelse av ens lemmer (selv om det ikke er nevnt i OP, er dette vanligvis tilfelle i de fleste mangaer). Color of Armaments gir et ekstra lag med hard beskyttelse mot ytre skader på kroppen. Med tilstrekkelig øvelse kan den brukes som våpen for å angripe. Siden våpen er en forlengelse av ens kropp, får våpen beskyttelse av våpen for å gjøre dem mer dødelige.

Rayleigh nevnte også at Color of Armaments kan være gjennomsyret med et våpen for mer innvirkning. Men hvordan det gjøres er ikke forklart ordentlig.

3
  • kan du gi noen kilde? kanskje fra hvilken episode eller kapittel?
  • husker ikke, men jeg skal sjekke.
  • sjekk episode 516. Rayleigh trening luffy.

Det er ikke mye mer enn SpOTs svar, men jeg vil legge til kildene.

Det er aldri klart forklart. Rayleigh og Mihawk nevner bare det overordnede konseptet med å utvide forsterkning Haki til våpen til henholdsvis Luffy og Zorry (kapittel 597 og 779):

Etter kampen med Pica husker Zorry en konvertering med Mihawk:

Imidlertid er denne ideen i manga ikke ny, og den minner om hvordan i hunterXhunter Nen kan utvides til et våpen hvis du tenker på at våpenet er en forlengelse av kroppen din (legg merke til Killua nevner "forsterkning"; kapittel 140):