Anonim

Death Battle S7 Ep. 20: Hulk vs Broly Reaction

"Da Dragon Ball Z-anime ble utgitt, ble det lagt til en fyllstoffscene i episoden" Goku's New Power "som viser Super Saiyan som det som ser ut som en Great Ape med gulaktig pels i stedet for den standardbrune"

Senere i ikke-kanoniske Dragon Ball GT så vi en mer detaljert versjon av en gylden stor ape, pluss "GT Perfect Files bemerker at Golden Great Ape-formen ser ut til å være Super Saiyan-formen fra legendene, noe som ytterligere antyder at den originale Super Saiyan benyttet seg av Golden Great Ape-formen. "

Var den originale super saiyan en gylden stor ape i Canon Dragon Ball?

1
  • jeg tror det er et spørsmål om tidsperiode !!! under drage ball Z og GT var den gyldne store apen den offisielle legendariske super saiyan formen, men nå vil de sannsynligvis endre den for å passe inn i dragon ball super fortellingen.

Yamoshi var den første Super Saiyan i Dragon Ball. Hvis du husker, langt tilbake i Saiyan Saga, ble det uttalt av Vegeta at det var veldig vanlig at Saiyans brukte sin store apetransformasjon for å få en ekstraordinær mengde kraft og kontrollere formen for kamp. Yamoshi brukte åpenbart den samme transformasjonen i Combat, og da han oppnådde Super Saiyan-transformasjonen, var han i denne tilstanden, og det er grunnen til at hans Super Saiyan-transformasjon ser ut til å være den gyldne store apen. Goku fikk derimot halen avskåret, og han klarte å tappe inn i transformasjonen uten å forvandle seg til den store apen. Så med andre ord klarte Goku å oppnå den nødvendige kampkraften i sin baseform uten den store apetransformasjonen, og derfor var SSJ-transformasjonen muligens annerledes. Yamoshi, derimot, trengte sannsynligvis den store apetransformasjonen for å oppnå den mengden kampkraft som var nødvendig for å snu Super Saiyan.