Anonim

Etter det jeg forstår, når to motsatte individer (en fra den menneskelige verden og en fra demonverdenen) berører hverandre, smelter de sammen for å skape et nytt individ som er laget av de to.

Så hvis Fuyumi og Hydra Bell begge er døtrene til Nyen (Nene), hvorfor smeltet de ikke sammen når de berørte hverandre?

Det enkle svaret på spørsmålet ditt er at Fuyumi og Bell ikke er dobbeltgangere ("motsetninger") for hverandre, og det er derfor ingen grunn til å forvente at de ville smelte sammen.

Jada, deres mødre var dobbeltgangere, men det betyr ikke at barna deres - Fuyumi og Bell - også skulle være det. For det første ligner de ikke veldig mye på hverandre, mens mødrene deres (pre-fusion) helt gjorde:

4
  • Hvis sunn fornuft sa (ifølge denne serien), har hver "mynt" to sider, hvem ville da være bedre valg å være den andre siden av Fuyumi enn Bell?
  • Så det betyr at foreldrene deres også må ha dobbeltgangere og være gift med samme dobbeltgangere for å ha dobbeltgangere? Sa jeg det riktig?
  • @ShinobuOshino Jeg tror ikke det. For da er det kansellert den lineære generasjonen av alle ting. I utgangspunktet er to personer aldri dobbeltgangere fordi foreldrene deres ikke var dobbeltgangere og så videre ...
  • Jeg antar at tingen er at det ikke er noen grunn til at dobbeltgangere skal ha noe å gjøre med genetikk og / eller familieforhold - som @HashiramaSenju påpeker, hvis du krevde at "doppelganger-ness" skulle overføres ved arv, ville du ha hele familien linjer med dobbeltgangere, noe som ikke ser ut til å være tilfelle.

kanskje grunnen til at de ikke smeltet sammen da de var barn, var fordi de var i nærvær av en annen doppelganger-fusjon som forårsaket en energiting .....

og hvorfor de ikke smelter sammen nå, er fordi fuyumi er en demon nå, så her og klokken er ikke fullstendige opositter lenger ... men hvis fuyumi blir oppreist og bjeller i rom, kan de smelte sammen da.