Anonim

Boeing - EA-18G Growler Airborne Electronic Attack Aircraft [720p]

Jeg ser på Funimation-dubben til Shin Chan, og har kommet over de forskjellige episodene om "Happiness Bunny's Revenge", der Nene / Pennys kanindukke kommer til live når månen er rød.

Episodene gir meg alltid krypene og virker veldig malplassert for et barne-TV-show, da det ofte viser kaninen med glødende røde øyne som jager etter Nene / Penny eller bare er ubehagelig mot de andre karakterene.

Jeg mistenker at dette er mareritt hun har som et resultat av å ha det dårlig med å slå kaninen når hun er sint, men litt mer info om den originale japanske historien / historiene ville være fantastisk.

Nene Sakurada og moren mottok denne mystiske kaninen fra en svettebutikk av en liten gutt. Historien sier at kaninen kommer til liv i løpet av den røde månekvelden og søker hevn for smerten og overgrepet Sakuradas forårsaket ham, denne mystiske karakteren har røde øyne og et skummelt ansikt. I en av episodene hadde den en samtale med Shiro, Shinchans hund.

1
  • Er det historien i den originale japanske anime, eller er det handlingen fra Funimation dub? Fordi episoden "Get Your Hands Off My Happy Cake" viser Penny (Nene) kjøper kaninen fra en butikk og kaninen forteller historien om et barn med blødende hender som syr plastnesen og klager over hvordan livet var urettferdig