Anonim

Wreck-It Ralph Trailer (Disney Movie Trailer HD)

På slutten av den 19. episoden av Drep la Kill, blir det kunngjort at ytterligere forhåndsvisning av episoder vil bli flyttet til online.

Hei alle sammen! Jeg har triste nyheter til deg i dag! Dette vil være den siste forhåndsvisning av TV-sendingen av dette showet! Fra nå av, vennligst still inn på forhåndsvisningene på nettet!

Det ser ut til at hoveddelens varighet ikke økes så mye for den 20. episoden, så den eneste grunnen til at jeg tror dette har er å tiltrekke seere til den offisielle nettsiden til anime og muligens koble dem på en annen anime fra samme TV-kanal eller produksjonsstudio.

Hvorfor skjedde dette?

7
  • Produksjon gjør dette noen ganger med stramme tidsfrister. Noen ganger er ikke nok av neste episode ferdig (ikke nok person til å gjøre arbeidskraften bedre), og dette gir dem litt mer tid til å pusse opp ting.
  • Hvis den bare flyttes fra TV til et nettsted, vil den fremdeles bli animert, så ...
  • Kanskje for å legge til mer kjøretid for selve serien. De har bare så mange minutter.
  • @noko hvis bare det var for det. I stedet tok meldingen om å flytte forhåndsvisning til online omtrent samme tid som den faktiske forhåndsvisningen vanligvis gjør.
  • @ user1306322 Ikke for den ene episoden, men for de senere.

For å fremme innkommende anime.

Tilsynelatende har animeisme (en japansk anime-programmeringsblokk på MBS på sen kveld) - og i den grad anime produsert av MBS - en rutine med å kutte helt / forkorte forhåndsvisningene av neste episode med 15 sekunder for å fremme innkommende anime når den nærmer seg slutt.

I dette tilfellet, siden Drep la KillNeste episodes forhåndsvisning var 15 sekunder lang, de ble helt kuttet og erstattet av PV for Riddle Story of the Devil siden episode 19 av 24 (se Wikipedia-listen i blokk B2). Siden de hadde jobbet med forhåndsvisning av neste episode, ville de også være bortkastet hvis de ikke hadde vist dem et sted (f.eks. Offisielt nettsted).

Et annet eksempel er Hozukis Coolheadedness som hadde 30 sekunders forhåndsvisning av neste episode. I så fall blir de forkortet til 15 sekunder, og fortsett med Knights of Sidonia's 15 sekunder PV.

Til slutt, selv for ikke-animeisme, men produsert av MBS som Magi, det er også berørt. Deres 15-sekunders neste episodes forhåndsvisning ble helt kuttet for å vise 15 sekunder PV for Haikyu !!


forhåndsvisninger gjenopptatt i de senere episodene!

Dette er bare en teori siden jeg ikke har nok informasjon til å gjøre en konklusjon, men hvis den ikke blir simulcasted eller på annen måte på streaming-sider som hadde mer fleksibilitet i tidsarrangement, kan neste forhåndsvisning legges til manuelt fra det offisielle nettstedet.


Kilde:

  • matome blogg (japansk)
  • Yahoo! Chiebukuro (japansk): 1, 2