Anonim

gdzie oglądać anime

Jeg så på MyAnimeList, det er en klassisk serie, det er Devilman, hadde en anime-tilpasning 5. januar 2018. Jeg er interessert i å se denne serien. Raskt søk etter disse seriene, den har mange tilpasninger siden 1970-tallet.

Må jeg se alle disse seriene før jeg begynte å se Devilman: Crybaby? Er disse seriene ikke relatert til tidligere serier?

Merk: Jeg har aldri sett eller prøvd å se denne serien, så jeg har ingen anelse om denne serien.

3
  • Jeg har aldri sett det eller Devilman, men alt jeg har sett om Devilman Crybaby sier at det er en modernisert gjenfortelling av Devilman manga, så det står sannsynligvis alene.
  • Tittelen og spørsmålet ditt er tydelig forskjellige. vil du vite om serien er relatert, eller om det er noen av dem du trenger å se før du ser på Crybaby? Denne forvirringen førte til to motsatte svar som hver er i det minste delvis korrekte
  • @JesseBarnett Jeg mener, jeg vil vite om det er noen av Devilman-seriene jeg trenger å se før jeg begynte å se Crybaby

Ja

Devilman Crybaby følger omtrent plottet til den opprinnelige devilman manga (1972) som startet Devilman Franchise hvor det er oppfølgere, prequels, remakes, nye plotlinjer, crossovers ect ... I hovedsak en kontinuerlig strøm av nytt innhold fra 70-tallet til dags dato, se lenken ovenfor for detaljer om hvilke serier som passer hvor.

EDIT: Bare kommentere det andre svaret og si nei. Svaret mitt var egentlig ment å svare på tittelen på disse verkene i slekt der det ser ut til at du reagerer spesifikt på om OP skulle se på noe annet først. Mens jeg er enig, står Devilman Crybaby alene som en historie, og det er ikke noe innhold nødvendig å se før eller etter å ha sett ... Det er mange historieforbindelser å finne andre verk som manga med tittelen "Devilman Shin" og "Devilman Lady" som er offisielle oppfølgere, eller prequellen "Demon Knight"

2
  • Hvilken djevelmann skal jeg se først? Er det djevelsk original? Eller devilman: seriesz eller ddevilman: bla bla bla?
  • "Devilman Crybaby følger omtrent plottet til den opprinnelige devilman manga" så jeg anbefaler deg å se Devilman Crybaby først

Nei

Du trenger ikke å se noen av de eldre seriene for å se crybaby. Crybaby er hovedhistorien fra start til slutt, som følger Devilman-mangaen. Den har ingen historieforbindelser til den andre serien.

1
  • noen lenker / referanser?