Anonim

Miloš Karadaglic - Mediterráneo (Album Trailer)

Jeg begynte bare å se på Suisei no Garugantia og forsto ikke hvorfor det er den uforklarlige (i det minste så langt) krigen mot Hideauze-aliens. Hvem angrep først, og av hvilken grunn?

Hvis du nettopp begynte å se serien, vil dette svaret være en stor spoiler for deg. Informasjonen her er fra episode 9, så jeg vil råde deg til å vente på episoden før du leser denne.

I episode 9 fikk Ledo informasjon fra fortiden der han lærte om opprinnelsen til både Hideauze og krigen mellom dem og menneskeheten.

Spoilere fra episode 9 herfra og utover!

Før jordens femte istid gjennomgikk en gruppe mennesker tunge genetiske modifikasjoner for å tilpasse seg rommiljøet, slik at de kunne migrere fra jorden. Disse menneskene ble kalt Evolvers. The Human Evolvers er det som ble Hideauze.
Det var land som sto ved de utviklerne, og land som sto mot dem (den kontinentale unionen). Opposisjonsbevegelsen mot de utviklerne åpnet ild mot dem. Derfra eskalerte ting til en krig mellom "vanlige" mennesker og Hideauze (genetisk modifiserte mennesker), fordi de begge ønsket å flykte fra jorden (ved hjelp av en portal som ble bygget av den kontinentale unionen), og så på hverandre som en trussel.
I utgangspunktet angrep "vanlige" mennesker først, fordi de så på de genetiske modifikasjonene Evolvers gjennomgikk som en slags blasfemi (og var mest sannsynlig redd for dem). Krigen kom imidlertid bare til det den er nå fordi Hideauze så portalen som ble bygget som en trussel mot dem (fordi de ville være strandet på jorden), og bestemte seg for å ta forebyggende tiltak mot "vanlige" mennesker.

Her er et sett med bilder fra episode 9 (klikk på det for å forstørre):