Anonim

Code Geass Opening 1 Full (tekster)

Fra episodene 10-13 er det en enorm moralsk skyld tildelt alle karakterene. Og jeg synes det er morsomt fordi det er fra en kamp hvor knapt 1% ​​av de omkomne som ble opplevd fra utrensingene ble møtt.

Suzaku Kururugi vil kjempe for at Britannia skal redde sitt folk (eller håper de integreres i systemet), men er han var klar over hva Britannia gjør med Elevens?

Som ærlig talt tror han det BK-ene gjør er galt, men han er moralsk ok med massehenrettelser av barn / eldre. Er dette forklart?

1
  • Det er en stund siden jeg så Code Geass, men jeg tolket mer at Suzaku var mer eller mindre klar over hva som foregikk, men tro mer på å endre ting "gjennom systemet". Jeg kan godt være ganske feil skjønt.

Han er ikke moralsk ok med henrettelse av mennesker. Hvis du la merke til at han nektet å drepe sivile i episode 2, spesielt siden en var hans venn, og han reddet de fallende kvinnene i samme episode midt på en slagmark. Den eneste gangen han til og med drepte sivile, var da han fyrte FLEIJA i Tokyo.

Han er åpenbart klar over hva briterne gjør da han ser noe av det fra første hånd. Han er til og med en av de som blir diskriminert, noe som ses i episoden der han sto rundt og vasker maling av skjorta og i ep 5, selv om de ikke kan gjøre noe mer enn det fordi han er en æresbrite . Problemet er først at han ikke kan endre det. Det var derfor han trengte å bli ridder av en. Fra den stillingen ville han ha myndighet til å forhindre Britannians behandling av elvere.

Han er ikke ok med henrettelsene, men samtidig er han maktesløs til å forhindre dem med mindre han skulle bli ridder av en.

1
  • 2 FLEIJA-avfyringen var et resultat av hans Geass-kommando om å "leve", og den eneste måten for ham å leve var å fyre den. hadde han ikke hatt den kommandoen, ville han akseptert hans død