Anonim

studer med meg live pomodoro

I Ente Isla har de sitt eget språk, og jeg tror ikke menneskene der (spesielt de som bor på landet) vet noe om Japan eller jorden. Så hvordan kunne Emilia, faren hennes og den ene fyren som hadde den vognen (i flashback) snakke flytende japansk?

Og hvis de faktisk kan japansk, hvorfor snakker de ikke det hele tiden?

3
  • Jeg er ikke sikker på regelen, men merk 1) språket, som vist i anime, er kryptert engelsk 2) Flashback, iirc, er ganske lang, og talen må forberedes på engelsk, og VA måtte utføre scenen for å formidle følelsene til karakterene, på kryptert engelsk.

Folket fra Ente Isla snakker ikke japansk. De vises ganske enkelt snakker japansk for publikums bekvemmelighet under tilbakeblikket.

Øyeblikkene der de vises snakker sitt eget språk i stedet for japansk, er når de synger magi, som kanskje ikke kan kastes på andre språk, eller når det er nødvendig å minne seerne på at de kommer fra en annen verden.

Da Maou og Alciel nettopp hadde kommet til Japan, kjente de ikke språket, så det er viktig å demonstrere språkbarrieren for publikum.

Under Emis tilbakeblikk snakket alle involverte parter det samme språket, så det var ikke noe behov for å vise en språkbarriere, i stedet er det lettere å lage hele scenen på publikums språk.

2
  • Takk, men hvorfor er det bekvemmelighet> ekthet? Jeg forstår at det er lettere for publikum å forstå scenene, men universmessig er det bare "dumt".
  • 1 Formålet med animasjonen, mangaen og lysromanen er å være underholdende og selge eller få publikum. For det er bekvemmelighet for publikum bedre. Å ha alle tilbakeblikk og andre verdensscener være på et annet språk vil også kreve oversettelse og undertekster, noe som øker kostnadene.