Anonim

One Piece - King of the Wildfire: The Fallen Angel | Blackbeard’s FINAL Devil Fruit!

Ett stykke er nær ved å nå 1000 episoder, men aldri i en eneste episode hvor opprinnelsen til den såkalte Djevelfrukt er utdypet. Er det noen som har skapt Djevelens frukt, eller er deres eksistens bare fenomenal?

Jeg husker en episode da Blackbeard drepte en av kameratene bare for å få den mørke-mørke frukten, han var sikker på at det, basert på utseendet, definitivt var Yami Yami no Mi fordi han leste den i boka om de forbannede fruktene.

Hvordan ble boken skrevet, betyr det at forfatteren av boken også er den som forbannet Djevelens frukt?

2
  • Ett stykke når 1000 episoder (duh). Det er rundt 650 episoder og i manga er det 749 kapitler!
  • @AbKDs no.wikipedia.org/wiki/Lists_of_One_Piece_episodes. Siste episode per nå er 820.

Oda nevnte i SBS vol 48, at det til slutt vil bli avslørt av noen som vet hvordan Devil Fruit-mekanismen fungerer. Sitat fra wikia:

I følge Oda vil en "viss professor" forklare de komplekse mekanismene bak alle Djevelfruktene i serien i nær fremtid.

Og jeg personlig tror alle dine andre spørsmål, som "angående forfatteren av boken", vil bli besvart når det skjer.

Når Shanks snakker med Buggy om Devil Fruits (i epsiode 8), sier han at han hørte at de var inkarnasjoner av Sea Devil. Jeg kan ta feil, men jeg tror de er forbannet fordi Sea Devil selv er forbannet. Og det kan også være at Sea Devil er skaperen av Devil Fruits.

Vi har sett flere eksempler på Devil Fruits som har dukket opp igjen etter at den opprinnelige eieren døde. Det er kjent på dette tidspunktet at Devil Fruits ikke bare forsvinner når eieren dør, men heller dukker opp et sted i verden.

Derfor er det ikke fjernt fra en idé å si at noen eller mer sannsynlig en gruppe mennesker begynte å kategorisere fruktene når som helst de kom over dem. I løpet av hundrevis av år bør det være enkelt å samle informasjon som hvordan de ser ut, hva de gjør og annen nyttig informasjon om de forskjellige fruktene.