Anonim

T-ARA [티아라] \ "NUMBER NINE [넘버 나인] \" M / V

Maika og Kaho er begge videregående, men de jobber om morgenen. Jeg antar det siden da Maika kommer på jobb, sier hun "god morgen" i de fleste episodene. Det er mest sannsynlig morgen enn ettermiddag.

Det er forvirrende som i selve den første episoden, Maika går ikke på skolen etter jobb og gikk i stedet på en arkade.

Når jeg ser på den siste episoden, er jeg mer eller mindre overbevist om at de jobber om morgenen mens Maika og sjefen støter på hverandre på jernbanestasjonen, og tiden som vises på tavla var 10:23. Så kanskje hun går rett på jobb etter hjemmeværelset.

Imidlertid sa hun i en av episodene å bli holdt hjemme på hjemmet og være for sent på jobb. Så enten hoppet Maika over skolen etter å ha dopet inn for å delta, eller de har en merkelig læreplan der de lar elevene gjøre jobber i skoletiden.

Så når går de på skolen? Har de ikke skole på dagtid, eller er det kveldskurs?

6
  • Vel, godt spørsmål. Jeg kan ikke huske at jeg så noen form for "åpne åpningstider", og jeg tror at vi for det meste ikke en gang vet hva den faktiske tiden er. Men hvis jeg ikke tar feil, var det også mange studenter blant kundene, så kafeen kan bare være åpen om ettermiddagen og i helgene.
  • Det er tingen ... når Maika kommer på jobb, sier hun "Good Morning" i de fleste episodene. Det er mest sannsynlig morgen enn ettermiddag.
  • @ Mafuyu-Chama På noen arbeidsplasser i Japan er det vanlig å si "God morgen" ( ) når du kommer til arbeid, uavhengig av faktisk tid på dagen.
  • Når jeg ser på den siste episoden, er jeg mer eller mindre overbevist om at det er morgen da Maika og Manager støter på hverandre på togstasjonen og tiden som vises på tavlen, var 10:23. Så kanskje hun går rett på jobb etter hjemmeværelset. I en av episodene sa hun at hun ble holdt hjemme og å være for sent på jobb. Så enten hoppet Maika over skolen etter å ha dopet inn for å delta, eller de har en merkelig læreplan der de lar elevene gjøre jobber i skoletiden. ^^ '
  • Den aktuelle scenen på jernbanestasjonen kan ha funnet sted i en helg. Dessuten har noen skoler i Japan hjemmeværelser på slutten av skoledagen, så hun kan ha gått på alle klassene og fortsatt være sent på jobb på grunn av hjemmeværelset.

Jeg har sett en haug med episoder fra anime og det ble aldri forklart hvorfor.


Her er faktisk noen muligheter som jeg kunne tenke meg:

  1. De kan ha forlatt skolen for å jobbe etter å ha kommet inn for å delta. som hvordan du har gjettet.

  2. Det var kanskje ikke morgen. Noen ganger i Japan er det ganske vanlig å si "God morgen" når du kommer på jobb, uavhengig av hva den faktiske tiden på dagen er.

0