Anonim

Jeg blåste opp gigantiske Ford med Massive TNT i Boneworks VR!

I følge den offisielle karakterboka har Shoji en kraft på "5/5". Jeg vet ikke hva kraften betyr for all karakter? Men for en karakter som ikke har noen emitterende evner, antar jeg at den må være relatert til styrke, men Shoji så vidt jeg husker blir aldri vist å være så sterk som mange andre tegn. Andre karakterer som Rikido Sato, som kan øke styrken til fem ganger og kan ødelegge vegger med den, har karakteren "4/5". Spørsmålet mitt er, har Shoji noe overmenneskelig styrke eller hvilken kraft han har som rettferdiggjør hans "5/5" maktvurdering i den offisielle karakterboken?

Med tanke på hva Merlyn sa om at shouji i grepstyrke måler 540 kg. Bare for å gi deg en påminnelse, er kraften som trengs for å knuse en menneskeskalle 235 kg, slik at Shouji potensielt kan knekke alle bein i kroppen din med relativt letthet, så ja, han fortjener absolutt 5/5 poengsummen.

Du trenger ikke å ha en supermakt for å være super i My Hero Academia-verdenen. Bare se på Eraserhead eller Stain. Ingen av dem har strømrelaterte særegenheter, men begge er ekstremt tøffe i fysisk kamp. Shoji er sånn. Husk at han plasserte 6. plass i fysisk kondisjonstest til tross for at han gjorde veldig lite for å forbedre fysiske evner.

Ok, jeg fant et nøyaktig svar på dette. I episode 5 av sesong 1 utfører de en styrketest, og Shoji måler 540 kg i testen ved å trykke med hånden i en enhet med 3 hender.