Anonim

Shawn Mendes - It's Nothing Holdin 'Me Back

I Bleach, sesong 1, episode 3 (rundt kl. 19:00), bror Orihimes, som er en hule, seg med Ichigos Zanpakuto.

Soul Reapers er ment å ha kraften til å utdrive hulene for å sende deres sjeler til Soul Society; det antydes imidlertid her at det ikke nødvendigvis er det Sjelehøster som utøver sjelen, men heller Zanpakuto selv.

Er det en klar definisjon på hvordan hele denne prosessen skal fungere? Eller kan Hollows bare begå selvmord med en Zanpakuto og få sjelen renset som om Soul Reaper hadde gjort det?

I en senere episode med den hule som har de eksploderende sneglene, kan Zanpakuto tilgi syndene en sjel har begått mens det var en hul som tillot dem å komme inn i Soul Society, den kan ikke tilgi syndene som ble begått før hånden, slik at mordere og lignende til og med når de blir drept med en Zanpakuto blir sendt til Underverdenen. Quincy søker bare å drepe Hollows slik at våpnene deres ødelegger i stedet for å frigi syndene.

Det som skjedde med Orihimes bror er tilsynelatende en "Exorcism" som Rukia antyder at det er en forskjell når Ichigo er i ferd med å stoppe Orihimes bror, jeg tror det hun sa er på linjen til

Det er forskjell på å drepe en hul og å utdrive en

Jeg har ikke sett hele serien eller lest videre i mangaen, men fra utseendet til den er det forskjellen mellom en Soul Reaper som tvinger en sjel til å bli renset og å tvinge sjelen til å forstå hva de har gjort som en hul over sjel som gjenvinner seg selv og lærer om syndene de har begått, forliker seg med det og søker renselse med egne hender, dvs. å ta ansvar for sine egne handlinger

1
  • Ok, det handler om hva jeg hadde forestilt meg at skjedde. Jeg visste at Quincy-våpnene bare ødela, og at de som begikk synder som drap, aldri ville være i stand til å bli drevet ut hvis de ble huler. Den delen som forvirret meg var at en Hollow var i stand til å 'rense seg selv', men det gir mer mening nå, takk!