Anonim

Den fulle historien om Itachi Uchiha - En ekte helt

Jeg vil bare vite om dette mangapanelet bare er en feil fordi det i Itachi Shinden-romaner ikke var noen bekreftelse på den virkelige poengsummen mellom Itachi og Izumi.

Vanskelig å si. Avhenger av hvordan du definerer kjæreste-kjærlighet.

Hvis kjærligheten du snakker om er den typen kjærlighet der han ville velge henne over hele verden, så nei. Hvis det er den slags kjærlighet der det betydde å velge førstnevnte mellom å forhindre en annen krig, selv om det betyr å måtte drepe henne; eller å være sammen med henne uansett hva, så ja.

I Itachi Shinden: Book of Dark Night, kan følgende leses:

Jeg bestemte meg for at Izumi skulle være først Ved å drepe henne selv, tørket han bort det siste av sin nøling nølingen av uferdige forretninger med klanen, av følelser.

Itachi var nølende. Slik jeg tolker det, anser Itachi faktisk Izumi som en del av livet siden han tenkte på Izumi som et hinder å overvinne. Han plasserte henne i en Tsukuyomi hvor hun bodde i høy alder sammen med Itachi, og hadde og stiftet familie sammen før hun døde, både i drømmen og i det virkelige liv. Hvis han ikke hadde noen følelser for henne, ville han lett drepe henne, men han gikk så langt for å gi henne en fredelig og smertefull død, med tanke på hennes egne følelser overfor ham.

Med dette tror jeg det kan sies at Itachi i det minste anser henne som noen viktig for livet hans. Om han virkelig elsket henne eller ikke på en romantisk måte, vil sannsynligvis avhenge av hvordan du definerer kjærlighet.

De var ikke kjæreste og kjæreste, men de ble imidlertid sett av jevnaldrende som et par.