Anonim

【実 写 Ver.】 ず ~ っ と ハ ハ ム 耐久 ASMR ♡ Vol.3 / Ear Play-biting Only ♡ / Triggers & Whispering for sleep 【Des. 3, 2020】

I anime-serien Date A Live til Dato A Live II, det var denne klonen av Kurumi som hadde følelser for Shido. I sesong 1-2 ble den samme klonen drept to ganger av Kurumi. Den første var på skoletaket og den andre var på festivalen. Jeg var ferdig med anime for en stund siden, og det var noen spørsmål som bugger meg.

Hvordan kan den samme klonen drepes to ganger? Hadde ikke den første døden drept henne helt? Hvis den første døden drepte henne fullt ut, hvordan klarte hun da å komme tilbake for å møte Shido? Og er det mulig at den samme klonen vil komme tilbake igjen?

Ja, den samme klonen kan drepes to ganger. Dette er basert på hennes evne, den åtte kulen: Het, som skaper en klon av et målobjekt eller subjekt. Klonene hun lager fra seg selv er hennes fortid. Som sagt fra wiki:

Kombinert med kraften i den 8. kulen, kan hun lage en klon som har alle sine erfaringer, minner, evner osv. Disse klonene kan ta form av lange hvite hender med røde konturer når de er i Kurumis skygger. Imidlertid, ettersom dette er hennes tidligere selv, kan de noen ganger inneholde følelser som den nåværende Kurumi ikke lenger har, og som sådan vil ikke Kurumi nøle med å drepe disse klonene hvis de velger å være ulydige mot henne.

Selve konseptet med hennes evner er ikke veldig spesifikk etter min mening. Men så langt er dette det jeg har observert basert på showet, og fra de som har lest lysromanene.

Du kan sjekke ut hele settet med evner her hvis du er i tvil:

Kurumis krefter og evner

Klonene er versjoner av henne fra fortiden og fremtiden, men de kan også reise gjennom tid og rom, noe som betyr at den ene hadde reist fra en tid før den ble drept av den andre Kurumi for å se Shido. Så derfor var det ikke så mye kloning som det var å tilkalle tidligere og fremtidige versjoner av seg selv og ha en øyeblikkelig hær, som jeg synes er freaking op. Jeg mener hun er så ustabil, det er skummelt, så hvis du tenker på det, er hennes eneste svakhet at innkalling av disse andre Kurumi tar bort fra den tiden hun må leve. Så, ja, basert på det som er gitt bort, kan en av hennes fotsoldater bli drept mer enn en gang