Anonim

LE LIFT Sérum: Instant Smoothing Effect - CHANEL Hudpleie

Den endelige scenen der Yuno bryter inn i sin verden er avgjørende for avslutningen, men de lagret den til OVA. Mange jeg kjenner har ikke sett OVA, og savnet denne siste omfavnelsen.

Jeg husker jeg leste det endelige volumet av manga fordi anime-avslutningen virket utydelig, til jeg innså at OVA hadde den endelige slutten.

Hvorfor avslutter anime sekunder før manga avsluttes?

1
  • mente du Mirai Nikki: Ring opp igjen? det er manga for det

Det endelige bindet Siste dagbok inneholder slutten der de møter hverandre. Men anime-OVA inneholder den endelige avslutningen, og den er hentet fra Ring på nytt der slutten er veldig beskrivende. Dette var ikke i Siste dagbok. Når du nevner, leser du manga, så du vet forskjellen mellom slutten på anime og manga: hvordan Yuno Gasai fra tredje univers møter Yukiteru gud for andre univers.

OVA inneholder ikke bare historien om hvordan Yuno møter Yukiteru, men også om de andre dagbokbrukerne og endringene i livet deres. Den endelige avslutningen på anime antyder at de møtte hverandre. Hvis du husker slutten fra anime, er det en tekstendring av dagboken fra "Yuno døde" til "Yuno kom for å se meg" og lyden av at noe brøt og Yuno kalte Yukki som fører til en konklusjon at de møtte hver annen. Du kan ikke si at det er ufattelig.

Hovedårsaken kan være mangel på tid. Så senere ga Esuno Sakae ut begge deler Mirai Nikki: Ring på nytt og OVA der det er lykkelig slutt og andre detaljer som hvordan den delen av Murmur av det første universet, som hang i Yunos mobil for å hjelpe henne å huske om Yukki og Minene fra det andre universet og hjelpe dem å møte hverandre som han ikke var i stand til å gjøre i showet.

En annen grunn er at det ikke er nødvendig at innholdet i anime og manga skal være det samme. Manga kan inneholde en veldig dyp historie med alle detaljer der anime dekker overflaten. Det er mange andre anime / manga, der historien om manga og anime er helt forskjellige. Fordi utgivelse av anime ikke er som utgivelsen av manga.