Anonim

Rett opp Punjab | LIVE musikkonsert | offisiell trailer

I Black Clover har folk mana og ki. Mana er en energikilde for magi og ki er .. vel, det er det jeg vil spørre om. Vi vet at Asta kan ane andre gjennom ki, men er det noe annet? Gir ki folk litt makt som i Dragon Ball? Er det nyttig å vite det for andre ting? Hvordan fungerer ki i Black Clover?

Ki er en spesiell type naturlig energi (stammer fra kaptein Yamis hjemland), som er veldig forskjellig fra mana. I motsetning til mana gir alle levende og ikke-levende ting Ki av seg når de beveger seg.

Med andre ord, evnen til å ane Ki, gir individer muligheten til å ane angrep av mennesker og prosjektilobjekter. Det faktum at Ki er mer avhengig av bevegelse, gjør det nyttig å oppdage ting som ikke har mana. Et eksempel er anti-magi; siden Asta normalt ikke har noen magi, vil Mages som fornemmer deres omgivelser for magi ikke være i stand til å oppdage ham, men ved å bruke Ki Asta vil det være i stand til å oppdage motstanderne, angrepene deres og også hvor mye anti-magi som sirkulerer gjennom ham.

Videre trening i Ki kan til og med bidra til å forutsi fiendens angrep og i visse tilfeller fortelle om noen lyver.

1
  • Det er en annen ki enn i Dragon Ball hvor bare levende vesener har ki. Men uansett, er det alt? Nevnte de eller antydet de i noen episoder at ki var relatert til Astas transformasjon?