Anonim

Princess Minerva [プ リ ン セ ス ・ ミ ネ ル バ] Spilleksempel - SNES / SFC

Jeg har lurt på det i lang tid, og det viser seg (etter kortvarig googling) at mange av hentai-mangaene som blir oversatt til engelsk, er tegnet av kvinnelige mangakaer, ifølge deres fans og noen ganger kunstnerens personlige sider (som ikke alle av dem har).

En ting å huske er at vanligvis bare høyere kvalitetsverk gjør kuttet og blir oversatt til engelsk og lagt ut på engelsktalende hentai manga-delingsnettsteder, der det totale forholdet mellom mannlige og kvinnelige mangakaer ikke er representativt for det totale antallet hentai-artister.

Siden jeg ikke forventer at det vil være nok informasjon der ute om artistene som ikke klipper, er jeg mer interessert i de som gjør det. Men hvis det er undersøkelser / statistikk over det totale antallet, vil det også være interessant å lære.


Når det gjelder det jeg har prøvd før jeg spurte: Jeg fant et par store torrenter som viser filer som starter med mangakas navn (eller pseudonym), men uten evne til å lese japansk, kan jeg ikke undersøke noen av dem for å finne ut deres kjønn. Det, og det er flere tusen unike artistnavn, er en massiv oppgave. Så med mindre det allerede er noe statistikk der ute, antar jeg at det tar litt tid å få svar.

8
  • Inkluderer dette også artister på doujin-sirkelen (egenpublisering), eller bare på publisert / seriell manga-magasin for voksne (som kommer inn i tankoubon)?
  • Også en delvis (bemerkelsesverdig?) Liste over mangaka for voksne på japansk Wikipedia (SFW, intet bilde). Sannsynligvis kan du starte derfra, selv om noen ikke nevner kjønn (men kan utledes av navnet), og det vil sikkert ta tid å gjøre det manuelt.
  • Flott utgangspunkt! Dessverre kan jeg ikke lese japansk, så forhåpentligvis kommer det noen som kan: s

Svaret er "vi vet ikke".

Nå, som andre har påpekt, er det spørsmålet om Mangaka å bruke (flere) pennnavn for sine erotiske ting, men den andre halvdelen av historien er at Mangaka liker å være anonym selv i en mer generell forstand. De fleste av dem liker ikke oppmerksomhet, og det er derfor vi ikke en gang vet hvem som skrev for eksempel Death Note. Kan være en fyr, kan være en gal.

For erotiske manga blir ting bare mer hemmelighetsfulle.

Hvis jeg måtte gjette, ville jeg se på antall erotiske manga rettet mot gutter (~ 22.500) og antall erotiske manga rettet mot gals (~ 2.300) for å få et grovt estimat på minst 1:10.