Anonim

Elephant Heart - \ "The Thunder \" Musikkproduksjon

Er det trinn for en doujinka å ta når du lager fan-laget manga som vil bli solgt på Comiket? For eksempel vil Comiket bli arrangert i april. Når skal de begynne å lage doujin?

Er produksjonsprosessen av fan-laget manga lik den med vanlig manga? Jeg mener doujinka måtte like å skrive ut doujin selv, mens mangaka ikke gjør det. Og de trenger å annonsere for sitt arbeid. Har de også frister? Hvilke forberedelser trenger de å gjøre først?

Nedenfor er timelisten til Nurarihyon ingen magoforfatter:

Klarer de produksjonen og distribusjonen av sin fan-laget manga? Eller skriver de bare ut mangaen og selger den?

1
  • fra det jeg har lest i Doujins etterord, har doujinka frister for å sende det ferdige produktet til skriverne og til ComiKet-komiteen, slik at de får plass til standen sin (utskrift kan til og med gjøres av seg selv, slik at den kan avvises, med mindre du lager tusenvis av eksemplarer), men bortsett fra at de kan fungere i sitt eget tempo så lenge de når fristene. Så igjen, ComiKet er bare ett arrangement, det er også Comic 1, SC, seriespesifikke hendelser som Reitaisai for Touhou, etc. For merchandising er det stort sett bare innlegg på pixiv eller twitter med eksempler på hva de skal selge