Anonim

Crocodile forklarte at han har trent sin Logia til det punktet at han kan aktivere sandforsvaret av refleks. Kan noen fortelle meg hvilket kapittel / sbs dette er? Jeg husker ikke det, og jeg trenger det for en video.

Sjekk:

Episode 110: 'Merciless Fight to the Death! Luffy vs. Crocodile' 

Referanse: http://onepiece.wikia.com/wiki/Chapter_178

Imidlertid, mens Crocodile fortsetter å prøve å forklare Luffy hvorfor han aldri vil vinne, kutter Luffy ham av ved å klokke ansiktet med en slåmaker, som selv om han ikke gjør noen fysisk skade, lukker Crocodile opp og oppmuntrer ham. Før de tre minuttene er oppe, bestemmer Crocodile at han er ferdig med å spille med Luffy, selv om Luffy sier å ha kjempet seriøst hele tiden. Deretter viser han sitt første imponerende angrep - Desert Spada (Desert Sword på italiensk). Den sender et sandblad mot Luffy som han nok en gang unnviker. Krokodille komplimenterer Luffy for de fine refleksene hans, og hevder at hvis det hadde truffet ham, ville han sikkert ha dødd. Krokodille forklarer endelig til Luffy hvorfor han aldri vil vinne - i motsetning til Luffy, Krokodille trente sine Devil Fruit-krefter til å mestre dem. Han hevder at enhver djevelfruktmakt kan være kraftig i en kamp så lenge noen vet hvordan de skal brukes riktig. Crocodile sier til Luffy at hvis han har skikkelig trening, kan til og med hans ferdigheter være like formidable som andre - men hevder at Luffy ikke er der, akkurat som alle andre dårer som kaster bort tid på å være besatt av deres evner, Crocodile angriper igjen umiddelbart etterpå med Desert Girasole (Desert Sunflower), og skaper en stor grop med kvikksand som Luffy tilfeldigvis sto i. Han rømmer imidlertid med en annen bazooka.

Chapter 178 page 5 of manga 

2
  • 1 nah, scenen jeg leter etter er hvor han spesifikt snakker om logier som reagerer. Jeg tror han sier noe om hvordan logiabrukere trener seg til å reagere refleksivt på angrep
  • Leste du avsnittet ovenfor? det er nesten det samme som det du leter etter. Croc sa der "hvis han har skikkelig trening, kan til og med hans ferdigheter være like formidable som andre". Men hvis det ikke er det. Jeg kan ikke tenke meg noe om at han sier det. hmm.