Anonim

[Holiday Special 2018] Goku and Vegeta vs Goku Black and Baby Vegeta? !!

Når Goku, Gohan, Vegeta og Trunks forbereder seg på å trene for å møte Cell Goku, advarer dem om at det hyperbolske tidskammeret er farlig nok til at de ikke kan trene alene i det.

Men det er ikke noe liv der inne. bare en bygning og åpne tomme hvite rom. hvor krevende er det for farlig å trene der alene?

Svaret mitt er bare meningsbasert, men jeg tror det har å gjøre med det faktum at ingenting er der foruten hvit tomhet. "Faren" kommer fra den psykologiske naturen, ettersom en solo person til slutt ville bli gal uten noen objektreferanse. Overalt rundt deg er det bare en uendelig hvithet, slik at det mest sannsynlig tar en enorm effekt på din mentale tilstand.

Uansett er det den eneste grunnen som kommer til meg.

Tyngdekraften inne i tidskammeret er mer enn din gjennomsnittlige jord. Hva om noen besvimte i mellom hvor som helst? siden det er enormt.

Det ville være tryggere for to personer å trene om gangen.

Forholdene i rommets treningsområde er ekstremt straffende for kroppen. 10 ganger jordens tyngdekraft, temperaturer som svinger raskt mellom -40 og 50 grader Celsius, og 1/4 av jordens lufttrykk; prøv å gjøre en intens treningsøkt mens du er under arktiske, ørken og høye forhold på samme tid med ekstrem tyngdekraft lagt på toppen av den. Deretter legger du til den psykologiske avgiften ved å være i et så tomt miljø i lengre perioder.

Hyperbolic Time Chamber har bare en dør for inngang og utgang. Hvis noen trener alene og går for langt fra inngangen, vil han bli låst der for alltid.