Anonim

The Rolling Stones - Start Me Up - Offisiell kampanje

Jeg vet at det for øyeblikket er over 700 episoder med undertekster, mange mennesker liker undertekster, jeg foretrekker sterkt den engelske kalt versjonen. Den engelske duben slutter for tiden dessverre på 421.

Hvordan kan jeg finne ut når nye engelske dubbede episoder vil bli utgitt?

2
  • Forresten gutter, hvis du ser på dette, kan det hende du er interessant at når jeg ser tilbake på dette spørsmålet som ble spurt for tre måneder siden, har jeg allerede sett alle de gjenværende episodene i undertekstform, og det vil ikke lenger plage deg etter å ha sett 100 episoder med undertekster. Dette er delvis fordi jeg likte historien så godt.
  • Veldig sant. Subtitled er litt vanskelig å bli vant til, men det er vel verdt det siden nesten ikke alle anime er Subbed lenge før den ble kalt, mange av de mer obskure, men veldig gode, blir aldri kalt, og selv om det tar en stund, når du bli vant til det, innvirkningen på opplevelsen er minimal.

Du kan holde oversikt over de utgitte DVD-utgivelsene på Wikipedia, der du kan se at de dubbede versjonene av Episode 422-433 vil bli utgitt 15. desember 2015 og de dubbede versjonene av episode 434-445 vil bli utgitt 26. januar, 2016.

Den dubbede versjonen er utgitt online to uker før DVD-salget går ut. Du kan finne dem lastet opp på Funimation-nettstedet eller andre nettsteder.

Du kan også holde rede på DVD-utgivelsesdatoene på One Piece Wiki, der du også finner den samme informasjonen.

Et siste alternativ er dette nettstedet som ikke bare er for å spore utgivelsen av de kalt episodene av One Piece, men også annen anime.

2
  • Disse datoene er ikke nøyaktige. Jeg har sett den engelske versjonen kalt Episodes 422-433 allerede på watchcartoononline, men det er der den stopper.
  • Takk for at du påpekte det. Jeg redigerte innlegget mitt. Jeg snakket om DVD-utgivelsesdatoer. Hvis du leter etter utgivelsene på nettet, kan du se etter dem et par uker før DVD-utgivelsen.

Hvis du er interessert i å streame episoder, har Funimation en tidsplan på denne nettsideadressen: http://www.funimation.com/schedule