Anonim

Ved tidskode 20:45 i episode 21 av That Time I Got Reincarnated as a Slime, vurderer kjøpmann Mjolmire Rimurus tilbud om å dra til hovedstaden og hjelpe til med å lære folkene der om handel. Han sier noe jeg synes er rart:

"Så vi ville begge tjene ... Jeg mener fordel!"

Hvorfor ville han føle behov for å avvise ordet "fortjeneste"? Det virker helt naturlig for meg. Rimurus nasjon kan være et ideelt kommunistisk samfunn (diskutabelt punkt), men selv kommunister vil forstå at en omreisende kjøpmann søker profitt. Eller er problemet noe helt annet?

2
  • Jeg antok bare at han ikke ville høres for grådig ut. Jeg kan også være at i den originale japanske dialogen hadde ordene brukt mer negativt, men jeg aner ikke om det er sant eller ikke.
  • Overskudd innebærer at det handler om pengene, og vanligvis konnoterer det egoistisk gevinst. Fordelen innebærer at det er mer enn bare penger, og i dette tilfellet handler det mer enn bare om disse to. I denne situasjonen antyder fordelen at det også handler om forholdet, og det handler også om hvordan landet drar nytte, ikke bare Rimaru og kjøpmann.

Hele handelsdelen av manga / LN endret seg til fordel for å avslutte anime på et bestemt tidspunkt. Den linjen er ikke engang i mangaen. Derfor vil det være to svar på dette spørsmålet:

Kun anime: Rimuru er representanten og den høyest rangerte tjenestemannen i sitt land. Vanligvis mens du gjør avtaler som dette, må du velge ordene dine nøye, for eksempel dette eksemplet. Du bør søke ting som vil være til nytte for landet ditt og at folk bor der. Et selskap, derimot, bør søke fortjeneste. Å tjene er en økonomisk fordel. Imidlertid sikter denne kjøpmann høyere enn bare økonomisk gevinst som fører meg til mangaspoilere.

Manga Side / Spoilers

I sitt ord ønsker kjøpmann ganske enkelt å "investere i Rimiru". Som vi vet, handler Tempest landet potions av høy kvalitet og geografisk plassert i en veldig god handelsrute. Å kjenne lederen av dette landet vil ikke bare tjene på deg, men det er mange flere fordeler / fordeler med det. Så han satser på denne ideen.