Anonim

Noen kloner ble skadet ved å lage denne filmen - Star Wars-fanfilm bak kulissene

Accelerator kan kontrollere vektorer med sin evne til "Vector Change" (noen ganger også kjent som "Accelerator"). Er det mulig for noen med romtidsevne å skade ham (f.eks. Ved å teleportere en gjenstand i kroppen eller flytte kroppsdelene til forskjellige steder)? Hvis ikke, hvorfor ikke?

Er det også noen annen effektiv måte å håndtere skade på Accelerator (unntatt magiske ting eller Toumas forestillingsbryter eller Kiharas måte å kjempe på)?

1
  • Jeg prøvde å forbedre ordlyden for å gjøre det litt tydeligere hva du spør. Hvis jeg har misforstått det du spurte, tilbakestill det gjerne.

Når det gjelder teleportering, sier Railgun-wiki:

Fra og med bind 20 er han for tiden i Russland, hvor han har et kort møte med noen russiske magikere, og noen av Academy bys nye strømlinjeformede, høyhastighets strømforsyninger. Det er også under dette møtet vi lærer at hans evne ikke bare fungerer på magi (men ufullstendig, ettersom magien blir spredt i stedet for å omdirigeres), men også på teleportering.

Angivelig fungerer Accelerators reflekterende skjold i alle de 11 dimensjonene, så så lenge teleporteringen bruker en av dem (slik Kuroko's gjør), vil han kunne gjenspeile den.