Anonim

Servitriser jeg vet hva gutter liker

Verdensregjeringen har jaget Nico Robin for å lese historien om Void Century på Poneglyph-steiner. Men hvorfor vil de ikke bare ødelegge det så problemet blir løst?

2
  • Jeg leser ikke One Piece, men jeg antar at det er naturlig å beholde dem av historisk grunn og for fremtidig forskning.
  • Jeg tror ikke regjeringen har denne grunnen. Så klart er de imot forskning og studier angående poneglyph steiner for å skjule historien under Void Century. Et godt eksempel er hvordan de tilintetgjør hele øya Ohara for å ha studert disse steinene. Bare Nico Robin er den overlevende, det er derfor hun har en høy belønning da hun fortsatt var liten.

I følge wikia er Poneglyph uforgjengelig.

Blokkene har ingen reell kraft selv, bortsett fra deres uforgjengelighet; det har blitt uttalt at ikke engang eksplosiver kan etterlate seg riper på disse steinene. Imidlertid har ordene de inneholder makten til å forandre verden.

Hver og en forteller en historie som er glemt for lenge siden. Denne historien inkluderer omtaler av (minst) tre masseødeleggelsesvåpen: Pluton, Poseidon og Uranus. Det er to typer poneglyfer: de som inneholder informasjon om hvordan du kommer til de andre poneglyferne, og de som bærer postene i "True History". Først når steinene blir lest som en, fyller de ut verdens tomme århundre. I verdensregjeringens øyne er de farlige gjenstander, og til tross for at de har erklært steinene som farlige på grunn av våpnene, er virkeligheten at idealene til det fallne kongeriket som er skrevet på noen av steinene, er langt farligere enn noen av våpnene.

Fordi regjeringen uttalte at Poneglyph er farlige gjenstander og blokkene også uforgjengelige, foretrekker regjeringen å drepe folk i Ohara fremfor å ødelegge Poneglyphen.

0