Anonim

Vampyr Gameplay (Nintendo Switch)

Jeg la merke til noe veldig forvirrende mens jeg så på Tegami Bachi anime: Gauche Suede og Lag Seeing ser ikke ut til å ha øyenbryn. Dette er en forvirrende situasjon fordi de begge har langt hår som kan skjule øyenbrynene. For å gjøre saken verre er toppen av øyelokkene begge tydelig tegnet, så det er mulig at jeg forveksler noen av linjene for øyenbrynene for øyelokkene.

Det ser ikke ut til å være et forhold mellom denne delte funksjonen og at begge figurene er albisiske, siden Sylvette og Doctor Thunderland Jr. begge har øyenbryn (selv om det ifølge wiki spesielt er ikke bekreftet at Doctor Thunderland er en albisianer) ).

Dette problemet er så distraherende at jeg leter etter øyenbrynene når en av dem dukker opp. Har Lag og Gauche øyenbryn? Er det noe poeng i anime eller manga som tydelig viser øyenbrynene (eller mangel på øyenbryn), eller erkjenner en karakter noen gang at de ikke har øyenbryn?

2
  • Ser ut til at noen seere / lesere også har den samme oppfatningen med deg. Selv øyenbrynene er ikke tegnet (eller skjult) i mangaen også. Man hadde også den samme gjetningen om Albisians karakteristikk, men tilbakeviste seg selv på grunn av at andre albisiske karakterer hadde øyenbryn.
  • @AkiTanaka Det er betryggende å høre. Jeg var litt bekymret for at det bare var en misforståelse fra min side.