Anonim

03.00 PÅ KRUSTY KRAB !!!

Jeg har lest om og omlest DNAngel, og på ting som jeg ikke kan huske er hvor de to kom fra. Viste de seg bare en dag, eller opprettet noen dem?

1
  • Dark og Krad er to halvdeler av Hikari-verket "The Black Wings."

Dark og Krad er to halvdeler av Hikari-verket "The Black Wings.".

Når det gjelder hvordan og hvorfor de kommer til å manifestere seg, ble det aldri utdypet i manga eller anime.

I anime er de de to halvdelene av Blackwings uten mye informasjon om det. I manga: faktisk var Blackwings sitt eget kunstverk, og Hikari var i ferd med å gi det liv da Niwa forsøkte å ta det, og avbrøt ritualet. Dette hadde en bivirkning at magien havnet på begge menn, men ikke for å gi, men for å ta livet (både Dark og Krad er forbannet for å stoppe begge linjene: Dark ved å gjøre det vanskelig for personen å vise eller bli overfylt av hengivenhet og kjærlighet, som kan gjøre det vanskelig å være i et forhold; Krad gjør nesten umulig behov for eller omsorg for andre og aktivt brukt metode for å ødelegge den forbannede personen). Alt dette er i den argentinske Qualia-buen til mangaen.

Hikari-familien laget et kunstverk, og de ble de to halvdelene av det. De er sjelen til det. Så de ble sannsynligvis skapt av Hikari med kunstverket. Det er i anime.