Anonim

Making Arsene Broken (Almighty and Curse / Gun Build) - P5R

Det er flere overkjente, og så vidt jeg kan huske, er det bare Pantherlily og Samuel som viser seg å bli menneskelig form.

Så hvorfor kan ikke andre overskride som Happy og Carla også endre seg til menneskelig form?

1
  • Det virker som om det kan bli avslørt i et av de kommende kapitlene.

Jeg er ikke sikker på at dette gjelder Pantherlily og Samuel, men i kapittel 421 kunne Charle forvandle seg til antropoid (menneskelignende form) fordi hun lærte transformasjonsmagi.

Dette kan være årsaken til at Pantherlily og Samuel kunne forvandle seg, og Pantherlily sa at han bare kunne opprettholde den formen i en viss periode når han er utslitt i kamp fordi det krever magi for å opprettholde den.

7
  • Selv om jeg tror manga forklarer det slik, gir det ikke mening for meg at Pantherlily har problemer med å holde formen sin på jorden, hvor det er uendelig mye magi, men på Edolas, der magi tilsynelatende er sparsom, kan han bli forvandlet for alltid: /
  • @PeterRaeves Magic er uendelig, men du kan ikke bruke den til uendelig, kroppen trenger å lade magi, Pantherlily hadde problemer, i Tenrouji arc (chp 231) da det meste av medlemmet av fehale ble skadet og ble angrepet ved basen sa han det vil han være i stand til å opprettholde kampmodus. Og hvorfor trenger han å holde seg i det normale på jorden hvor det er uendelig mye magi, men i kamptilstand i Edolas hvor det er mangel på magi.
  • Ja, det var virkelig spørsmålet mitt.
  • Jeg svarte på spørsmålet ditt, du må lade det opp, det tar tid å lade opp, som drageslayer kan de ikke spise magi for å lade opp.
  • 1 Men hvorfor trengte han ikke å lade i Edolas?

Årsakene som jeg tror er mest sannsynlige, er at:

  1. De har begge kampopplevelse. De lærte hvordan de skulle kjempe, og kroppen deres tilpasset seg den formen for å tillate dem å kjempe fullt ut.

  2. De ønsket å gjøre Lily spesiell fordi han var den eneste overskridelsen som kom inn i den menneskelige verden og ble med i Fairy Tail under Edolas Arc. (Samuel var ikke kanon)

  3. Mitt siste poeng er at de begge har bedre magiske evner / kraft / mengde sammenlignet med alle de andre overskrider som lilje nevnte at det var vanskelig å opprettholde kampformen i Earthland sammenlignet med Edolas. Siden begge ble oppdraget som en soldat, ville de være sterkere både i fysiske og magiske termer.

En mulig teori er at bare visse overskrider med spesielle forhold kan ha en kampform.

Samuel ble oppvokst av Legion Corps ved fødselen, noe som førte til at han var hengiven til dem. Han har lært kamp fra Legion Corps og har stor visdom. Hans kunnskap er hva som gjorde det mulig for ham å låse opp nøkkelen til å ha en kampform.

Pantherlily er født i Edolas og er en Exceed som pleide å jobbe for kongedømmet Edolas som den magiske militsens første divisjonssjef for den kongelige hæren. Han burde være i stand til å gjøre det med talent og holde seg i kampformen, ellers ville han ikke være leder i den kongelige hæren.

Vel, hvis du hadde lyttet til Samuel, sa han at både han og Pantherlily er den eldre generasjonen av overskuddet. Kanskje det er grunnen til det.

Frem til Edolas-buen var Carla og Happy det eneste overskuddet i jordens land, og siden Overskudd er de eneste levende vesener i Edolas med magisk kraft som strømmer gjennom dem, ville de ha god tid til å lære, mens Carla og Happy visste ingenting av arven deres før den buen.

Fra Fairy Tail kapittel 420,

Carla har fått en menneskelig form, i likhet med Pantherlily og Samuel. Det kan være aldersrelatert, eller alder kombinert med modenhet for å komme til denne andre formen for utseende.

2
  • Dette forklarer egentlig ikke hvorfor det nesten ikke var noen som kunne transformere seg i Edolas, hvor det er en uendelig mengde magi tilgjengelig for den overskytende. Så det må være mer med det, men jeg antar at hun vil forklare i (ett av) neste kapittel (er).
  • Carla sa at hun måtte trene mye for å oppnå det, det handler ikke bare om magi, men også trening for å oppnå evnen.