Anonim

Hvordan sette opp en videovegg i Ventuz

I løpet av høsten 2016 sesongen sjanset jeg en kommentar utenfor hånden et sted på Reddit om de forskjellige tilpasningene til Nr. 6. Hvis minnet mitt tjener meg, hevdet brukeren at det var et avvik mellom anime-tilpasningen av Nr. 6 og de originale lysromanene i hvordan et bestemt plottpunkt (muligens et forhold mellom to karakterer) ble nærmet.

Videre, på et tidspunkt før det, så jeg noen nevne i forbifarten at hun ikke likte anime-tilpasningen, men likte manga- og lysromanen, noe som antyder for meg i ettertid at det er bemerkelsesverdige forskjeller mellom de forskjellige tilpasningene til det underliggende innholdet.

På den tiden fulgte jeg ikke noe av dette, siden jeg ikke hadde interesse for det Nr. 6. Dessverre har jeg sett et par stillbilder i løpet av den siste måneden eller to Nr. 6 manga som vekket interessen min. Siden jeg gjerne vil vite hvordan jeg nærmer meg serier (via manga eller via anime) hvis jeg noen gang kommer til det, lurer jeg nå på om det er noen bemerkelsesverdige forskjeller mellom de originale lysromanene, mangaen og anime , og i så fall, hva arten av disse forskjellene er:

  • Er det store forskjeller i plottpoeng, ligner på hvordan det er forskjeller i plot mellom de to forskjellige anime assosiert med Fullmetall alkymist eller mellom anime og manga for Elfen Lied?

  • Alternativt er det åpenbare avvik med innramming eller fokus eller tone? (For eksempel Revolutionary Girl Utena manga føles mer forankret i virkeligheten enn anime, og begreper som "revolusjonering i verden" blir tydeligere utfyllet der ute. Imidlertid grunnleggende strukturen til manga samsvarer med anime, selv om anime har et utvidet plot, parer Juri med Shiori i stedet for Touga, etc.)

1
  • Beklager at jeg ikke så det. Så fant jeg bare forskjellene mellom romanen og anime / manga her: tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/LightNovel/No6 Som ting som: "Lighter and Softer: The anime har tatt ut noen av de mer voldelige aspektene ved Nr. 6, spesielt karakterinteraksjoner og levekår i West Block. "